17.11.2018

Käräjät

Jes, vihdoinkin postiluukkumme kolahti ja se paljon odotettu kirje saapui, juuri parahiksi ennen isänpäivää: "Teille on tiedoksianto käräjäoikeudessa." Onhan se hieman eriskummallista, että miten tuollaisen kirjeen saapuminen ilahduttikin meitä niin paljon, mutta hienoa, kun asiat nytkähtivät eteenpäin! Etenkin perhettäni ajatellen.

En luonnollisestikaan voi kommentoida tiedoksiannon sisältöä tarkemmin julkisesti, mutta sen voin paljastaa, että käräjien pääkäsittelypäivä on tiedossamme. Henkisellä tasolla tämä on iso voitto, ei tarvitse enää odotella ja elää epävarmuudessa. Olemme jälleen päivän ja hetken lähempänä sitä, että tämän kaiken saa jättää taakseen.

Ja kyllä minä muuten ihan oikean isänpäivälahjankin sain! Sellaiset ihanat taulut joihin oli painettu lastemme käden- ja jalanjäljet. Lisäksi kupillinen kuumaa kahvia ja vaimoni tekemä maittava aamupala sänkyyn, koen todella olevani siunattu ja onnekas!


MUTTA sitten lisää hyviä uutisia: olemme perustaneet vaimoni kanssa uuden, yhteisen parisuhdeblogin! Tästä johtui se hetken kestänyt "lusikukkoni", olin hieman pyörällä päästäni eikä oikein kulkenut. Mieleeni syntyi ristiriita kahden blogin välille. Riittäisivätkö paukkuni kahden blogin intensiiviseen ylläpitämiseen ja kirjoittamiseen? Mikä olisi henkilökohtaisten blogini kohtalo?

Koen edelleenkin tarvitsevani väylän myös näille julkisille terapiaistunnoilleni sekä tämän tyyppisille purkauksilleni ja ajatuksilleni, joten kyllä, jatkan kirjoittamista! Vastaisuudessa kuitenkin fokusoimme ensisijaisesti uuteen, yhteiseen blogiimme. Tämä tarkoittaa sitä, että jätämme omat blogimme taka-alalle, mutta aina sopivan inspiraation yllättäessä julkaisen edelleen täälläkin!

Meillä molemmilla on halu omien kokemustemme kautta auttaa ja rohkaista muita, joten tässä uudessa yhteisessä blogissamme lähestymme elämää nimenomaan avioliiton ja parisuhteen näkökulmasta katsottuna. Meidän suhteemme ei ole täydellinen, ja sehän tässä juuri parasta onkin! Miten muuten meillä voisi olla mitään annettavaakaan? Emme myöskään halua asettua kenenkään opettajiksi, mutta ehkä sinäkin voit löytää jotain samaistumispintaa elämänmakuisista kirjoituksistamme!


Käy tutustumassa uuteen blogiimme: www.sinetiksi.fi